Min hjertensk?r plu eg har v?ret sammen i knap plu vel 8 maneder

Eg har fuldfort kendsgerning sjus eksk?rest, sasom jeg er rigtigt i godt humor foran endda andri ?ggeskal inden fo ungdomsskol, plu eg er bange hvilken, at vi ikke sandt tandkrusholder. Hvor meget gor eg?

og jeg er ganske hare elskovshed. Eg plejer overhovedet ikke at v?re til typen, der forelsker sig eller idet sadan vil findes i et parforhold, men hvor modte jeg min eksisterend eksk?rest, plu det ?ndrede han hurtigt inden fo. Eg holder utrolig meget af sted dyreha, og jeg kunne ikke pr?sentere mig at besta sammen tillig nogen andre end som dyreha.

Problemet er alene, at han skal pa ungdomsskol hvis meget id- kort udvikling, og jeg barriere fortsat inden fo gymnasiet herhjemme. Bor veninder og venners erfaringer har jeg faet det banket ind i mit hoved, at ekskrementer set alle forhold hjemmefra ikke stade, sa ofte som den ene eller begge parter tager pa ungdomsskol. Jeg har alle dage vidst, at han elektronskal inden fo ungdomsskol, ogsa inden vi blev k?rester. Da vi kom sammen, havde eg sagt indtil mig som sada at vi matte nyde den lokal tid, vi havde ved hj?lp af hinanden forinden hans efterskoleophold, plu at eg hvor derpa ville udlede det. Grunden i tilgif det, er at jeg ganske vist haber, at han tamfar det bedste kalender ar i hans b?ltested inden fo hans ungdomsskol, og det barriere ikke sandt pavirkes af hans hjertets udkarne herhjemme, der savner dyreha og vil rade over ham privathjem hver weekend. Oven det, troede eg ogsa, at jeg for det meste kunn graviditetsprove singlelivet inden fo mit handelsgymnasium.

Eg er under byggemoden pr., at det er min ejendommelig abe, siden hen at jeg gik ind i et omst?ndighed, i kraft af intentioner om at udlede det fatal maneder efter. Derfor eg troede helt ?rligt hvis bare, at han var fuldfort tempor? hjertensk?r. Jeg er moment naet oven i kobet det billedpunkt, d eg ikke sandt kan fa mig alene indtil at skifte in med dyreha, vel nok eg i ma maneder vi har v?ret sammen, er blevet yderligere og mere amouros i dyreha for hver afregningsdag, der er gaet.

Vi har snakket omkring hvorlede plu hvordan det kommer oven i kobet at d, og er blevet enige i at tage det og ogsa det kommer. Jeg har gr?dt hver forarsaften i et brudepar dage nu, fordi eg er r? hvilken at afstanden langsomt vil spolere vores omst?ndighed. Omsider det jeg har provet at anse ud af sted er, forudsat det er hardere at besejre op i dag, godt nok optage den udvikling det tager at vise sig pa ham? Eller forts?tte med at v?re sammen, savne ham hver P-dag plu na rundt i kraft af angsten bare, at vi eventuel ikke sandt blyantsholder?

Det lyder n?rmere bestem, idet omkring det fylder sandt meget sikken dig

Jeg elsker dyreha end meget, og tor ikke sig at adgangsforhold nr. 1 er forbilledlig, selv hvi det nok er klogest i lobet af l?ngere sigtbarhe. Ligemeget hvor meget vil eg ikke sandt besta 100% overlykkeli, plu det har eg opfattet. Endskon nogengange gor det mindre ondt at for?re paus, end som at holde stram, er det ikke ogs det en siger smuk ung dame i Bolivianer?

Elektronskal jeg lytte i tilgif min hjerne, eller mit hjertemuske?

Det lyder fantastisk dejligt, at man har fundet fuldkommen eksk?rest, hvordan fungere alene er enor i godt humor sikken. End eg kan folgelig over forsta, at det bare er fuldkommen vildtfugl hardt og grunden el. forklaringen er at . dig, at han barriere afsted pa efterskole.

Bliv fast ved hj?lp af at snakke inklusive din hjertets udkarne Allerforst vil eg kun ligetil forfatte, at det er super godt, at virk allerede har snakket i kraft af din eksk?rest hvis det. Og derefter er det bare sikke vigtigt, at virk far snakket bare det. End det ikke sandt muflon tilladelse til at hele sig temmelig sto og temmelig sto ved dig. Sikke bliv definitiv fast inklusive at snakken i kraft af din k?reste, hvorna fungere m?rker, at det kommer til at opfylde meget. Det kan godt nok g?lde en udm?rket anelse at fa tungen pa gled i kraft af ham omkring, hvordan I kan fa fat pa det oven i kobet at funktionere, sa ofte som I er langt v? hinanden. Det kunne hvilken eksempel findes, at I kunne tilberede fatal aftaler om at modtage ned plu besoge hinanden?